Treba li Vam Video Marketing strategija ?

 

Treba li Vam Video Marketing strategija ?

Ukoliko  Vaša tvrtka ne koristi video uratke za promociju svojih proizvoda i usluga onda se vjerovatno u zaostatku za Vašom konkurencijom !

Beneficije video uratka su Višestruke

 

SEO benefits

Google I ostale tražilice konstanto modificiraju parameter po kojim arangiraju stranice sa ciljem da posjetiocu omoguće najbolje moguće iskustvo u relaciji sa traženim pojmom. S obzirom da je gledanje kratkih ali informativnih video uradaka jedna od omiljenih radnji na internet google to nagrađuje .Vaš vido će direktno utjecati na poziciju Vaše stranice u traženim pojmovima.

Viral potential

Dobar I profesionalan video može kreirati viralni efekt. Svi smo mi putem drušvenih mreža dobili video od naših prijatelja koji su oni našli zanimiljivim I podjelil sa svima. Želite li se efektno  predstaviti potencijalnim kupcima video je definitivno  naefekasniji način za pridobit nečiju pažnju.

Google oglašavanje

Dobar video na landing stranici utječe na procjenu kvalitete Vašeg oglasa a samim tim utječe na Vašu poziciju kao I u konačnici na cijenu po kliku koju  Vam google naplaćuje. Landing stranice sa video uradkom dokazano privlače pažnju.

Converzije

Nakon što je Vaš potencijalni  kupac saznao za Vas bitno je da on uistinu I postane Vaš kupac a to ga je potrebno uvjerit.  Vjerovatno ste I osobno prilikom donašanje neke odluke odlučili provo pogledat youtube stranice tvrtke kako biste se dodatno informarali o određenom  proizvodu ili usluzi niste jedini

Kontaktirajte Nas

Dogovorimo sastanak i saznajte kako Vam možemo pomoći !

Ive Marinkovića 20

Rijeka, 51 000, Hrvatska

info@at20digitalagency.com

+091 1111 060